Optiek Verhoeven
Onze maatregelen t.b.v. het corona-virus

U bent bij ons van harte welkom voor het uitvoeren van een oogmeting en het uitkiezen van een nieuwe bril, maar wel uitsluitend op afspraak. Ook het uitvoeren van een lenscontrole vindt uitsluitend plaats op afspraak.

Daarnaast hebben wij maatregelen genomen om de veiligheid voor u als klant en ook onze medewerkers te garanderen. Zo dragen onze medewerkers waar nodig mondkapjes en handschoenen, reinigen wij de apparatuur en brillen vóór en ná ieder bezoek en vragen wij u voldoende afstand te houden. Lees hieronder meer.

Afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak. Op deze manier kunnen we u de aandacht geven die u verdient in een veilige en hygiënische omgeving.

Handen reinigen

We willen u vragen uw handen bij binnenkomst goed te reinigen. We hebben desinfecterende gel in de winkel staan, gebruik deze a.u.b.

Oogmeting op afstand

Een oogmeting kan uitsluitend op afspraak en wordt uitgevoerd op afstand door onze moderne digitale oogmeetapparatuur. Daarnaast wordt u afgeschermd van onze opticiens.

Beschermingsmaterialen

Bij het uitvoeren van handelingen tijdens een oogmeting of lenscontrole waarbij anderhalve meter niet altijd gewaarborgd kan worden, dragen onze medewerkers beschermingsmaterialen.

Bril uitkiezen op afstand

Het uitkiezen van de bril gebeurt op afstand. Wij zoeken samen met u naar een leuk montuur en houden daarbij anderhalve meter afstand aan.

Reinigen

Al onze apparatuur en onze brillen worden vóór en ná gebruik grondig gereinigd, zodat ook de volgende klant op een veilige manier gemeten kan worden.
Vind de vestiging van Optiek Verhoeven bij u in de buurt!

U kunt bij ons terecht voor advies over alle problemen die gerelateerd zijn aan uw ogen, of dat nu gaat om contactlenzen, een nieuwe zonnebril of specialistische oogzorg. Met winkels in Veldhoven, Eindhoven, Nuenen, Son en Eersel zijn wij in heel de Kempen goed bereikbaar. Kom gerust eens langs of bel voor een afspraak. Klik voor onze openingstijden op een van de onderstaande foto's.

T. 040 253 90 59


T. 040 257 11 28


T. 040 244 27 53


T. 040 283 22 23


T. 0499 47 11 88


T. 0497 51 46 66

Wat vindt ú van onze dienstverlening?

Beste klant,

Om onze dienstverlening constant te verbeteren, zijn we zeer benieuwd naar uw ervaring(en) met ons. Draagt u een bril of contactlenzen van Optiek Verhoeven? Zou u dan 30 seconden de tijd willen nemen om een beoordeling voor ons te schrijven? U doet er ons een groot plezier mee.

Klik op de knop om een beoordeling te schrijven.
Hartelijk dank voor uw medewerking!